fbpx

1C: Comert

1C: Retail 8 pentru Moldova ajută la automatizarea completă a tuturor proceselor principale de afaceri atât ale unui magazin individual, cât și ale unei rețele de retail.

Розница

Automatizarea punctelor de vânzare cu amănuntul, conectarea unei case de marcat, înființarea unui loc de muncă al casieriei, efectuarea unui inventar, introducerea sistemelor de bonusuri și certificate cadou, gestionarea achizițiilor și a unui depozit – 1C: Retail va ajuta cu toate acestea!

Produsul software 1c: Retail automatizează cu ușurință comerțul cu amănuntul în orice direcție: de la o farmacie la un magazin de jucării pentru copii, la un cost minim! 1C: Retail schimbă cu ușurință date cu 1C: Contabilitate și funcționează împreună cu 1C: Managementul comerțului, făcând contabilitatea și controlul și mai ușor.

Preț de la 6000 lei

Blocul de marketing va ajuta la identificarea grupurilor țintă de clienți și la ajustarea sortimentului magazinului, astfel încât majoritatea clienților să facă o achiziție. Aceste informații vor ajuta și la optimizarea gamei de produse, eliminând surplusurile sau lipsurile de mărfuri. În funcție de formatul și locația magazinului, programul va sugera cel mai potrivit preț și va ajuta la promovarea unui nou produs.

1C: Comerțul cu amănuntul vă permite să plasați o comandă la un furnizor, după ce ați analizat înainte de aceasta necesitatea unui anumit produs. Datorită capacităților analitice ale produsului, nevoile de mărfuri sunt acoperite pe baza cererilor clienților. Datorită sistemului flexibil de management al mișcării, managerii pot muta cu ușurință mărfurile între magazine.

Gestionarea corectă a stocurilor este cheia succesului oricărei întreprinderi comerciale. Documentele secțiunii depozit vă vor permite să sortați mărfurile după data de expirare, cantitate sau lipsă. Programul are o funcție de ridicare și despachetare a mărfurilor, ambalare a produselor cu greutate cu funcția de tipărire a unei etichete, stabilirea schemelor de selectare a mărfurilor pentru inventarele selective.

Automatizarea vânzărilor este de obicei scopul principal pentru care este utilizat produsul. Datorită setărilor flexibile, puteți configura rapid un loc de muncă al casieriei, care vă va permite să vindeți utilizatorilor finali, să efectuați un cec și să reflectați reduceri sau bonusuri care sunt destinate unui anumit produs.

În program sunt disponibile diferite tipuri de plăți: numerar și non-numerar, carduri bancare, plata prin transfer în contul bancar al vânzătorului, bonusuri și certificate cadou. Contabilitatea de depozit a certificatelor cadou este acceptată. Tranzacțiile în numerar sunt procesate folosind ordine de debit și credit. Sunt acceptate plățile către cumpărători pentru bunurile returnate și plățile către furnizori.

În secțiunea de informații de referință sunt stocate cărți de referință care sunt necesare pentru desfășurarea corectă a operațiunilor contabile. Aceste directoare stochează informații care pot fi editate, completate sau șterse. Directoarele disponibile sunt împărțite condiționat în cele principale, pe care le folosim pentru a desfășura operațiuni de afaceri și cele auxiliare, care accelerează și facilitează introducerea de informații.

Acest bloc automatizează gestionarea personalului magazinului. Documentele țin evidența listei angajaților magazinului și a celor care au acces la baza de date.

1C: Retail înregistrează timpul efectiv lucrat de angajați, ceea ce vă permite să analizați locul de muncă folosit. Programul sprijină păstrarea evidenței vânzărilor personale ale angajaților, în urma cărora este posibilă construirea unui sistem eficient de motivare a angajaților.