fbpx

Contabilitatea pentru Moldova 3.0

1C: Contabilitatea 8 pentru Moldova este un instrument profesional pentru ținerea evidenței, pregătirea și transmiterea rapoartelor obligatorii.

Бузгалтерия для Молдовы

1C: Contabilitatea este liderul incontestabil pe piața de software. Acesta este un instrument universal, modern, simplu și convenabil pentru contabilitate și contabilitate fiscală. Produsul este potrivit pentru absolut orice întreprindere, indiferent de amploarea și tipul de activitate.

Contabilitate corectă în conformitate cu legea și obiectivele de afaceri, calculul impozitelor, economisirea de timp datorită automatizării de rutină, documentație rapidă, actualizările în timp util și ușurința în utilizare sunt principalele avantaje ale produsului 1C: Contabilitate pentru Moldova.

Preț de la 3000 lei

Blocul Finanțe automatizează contabilitatea tranzacțiilor bancare și de numerar. Pentru a reflecta primirea și cheltuirea numerarului, puteți emite un ordin de numerar de intrare și de ieșire, iar registrul de numerar este generat automat. De asemenea, blocul automatizează contabilitatea decontărilor cu persoane responsabile. Este posibil să se efectueze decontări cu persoane responsabile în numerar, documente monetare, precum și folosind carduri bancare. Pot fi utilizate atât cardurile bancare personale ale angajaților, cât și cardurile bancare corporative.

Rezerve materiale de producție -block automatizează contabilitatea depozitului în modul cantitativ sau cantitativ-sumă, documentele disponibile vor ajuta la ținerea evidenței MBP, anvelope și baterii, BSO etc.

Automatizarea achizițiilor facilitează toate procesele, vă permite să luați rapid decizii importante și, de asemenea, reduce semnificativ costul managementului achizițiilor. Face posibilă rezolvarea problemelor strategice, colectarea și analiza statisticilor.

Operațiunile de tranzacționare vă vor permite să păstrați evidența comerțului cu ridicata și cu amănuntul, să încărcați automat e-factura, să acceptați diferite tipuri de plată. Programul oferă operațiuni pentru a reflecta retururile de bunuri atât către furnizori, cât și retururile de la cumpărători (inclusiv cele cu amănuntul).

Decontari cu contragenți – va analiza datoria in contextul termenilor datoriilor si documentelor de decontare. Contabilitatea este posibilă în monede străine și locale, cu posibilitatea calculării automate a diferențelor de curs valutar.

Banca și casieria vă vor permite să tipăriți ordinele de numerar primite și ieșite, ordinele de plată și să formați o carte de casă.

Informațiile fiabile despre disponibilitatea stocurilor în depozitele companiei afectează nu numai eficiența departamentului de achiziții, ci vă permit și să planificați producția. Păstrarea evidențelor depozitelor în programul 1C Accounting vă permite să obțineți date de interes folosind diverse filtre.

MF și ANM– blocul contabilității pentru incasare, amortizare, transfer, vânzare sau anulare, va repartiza valoarea amortizării între mai multe obiecte și conturi de analiza.

Operațiunile de contabilitate a mijloacelor fixe sunt automatizate: primire, recepție în contabilitate, mutare, modernizare, vânzare, ștergere. Este posibil să se înregistreze costuri suplimentare asociate cu achiziționarea și instalarea unui mijloc fix și să le includă în costul inițial al mijlocului fix.

La acceptarea unei imobilizări necorporale în contabilitate, se înregistrează baza de informații cu informațiile necesare pentru a reflecta imobilizarea necorporală în conturile contabile și amortizarea ulterioară în contabilitate și contabilitate fiscală. Amortizarea imobilizărilor necorporale se acumulează automat la sfârșitul fiecărei luni prin operațiuni lunare de rutină de închidere.

În blocul Salariu și Cadre este prevăzută posibilitatea ținerii diverselor evidențe de personal: atât simplificate, cât și extinse. Evidențele avansate ale personalului vă permit să ajustați în mod flexibil condițiile de calcul și acumulare, în funcție de tarife, ore suplimentare sau ture de noapte, luând în considerare deducerile și concediul neutilizat.

Contabilitatea mișcării personalului pentru fiecare organizație este automatizată, inclusiv documentele (comenzi de angajare, transfer, concediere) și raportare (cartele personale ale angajaților, rapoarte privind componența angajaților organizației). Programul sprijină decontări în baza acordurilor cu banca în cadrul proiectelor de salarizare cu posibilitatea schimbului electronic de documente.

Organizația este obligată să genereze periodic raportări reglementate – seturi de rapoarte, procedura de completare care este stabilită prin documente de reglementare.

Raportarea în 1C: Contabilitatea include toate rapoartele standard necesare pentru o contabilitate adecvată la întreprindere. Cu ajutorul filtrelor și setărilor flexibile, rapoartele pot fi personalizate în conformitate cu specificul întreprinderii și cu cerințele utilizatorului. Rapoartele reglementate pot fi descărcate pentru a fi transmise în format electronic.