fbpx

Аbordare individuală

Considerăm că o abordare individuală stă la baza unei relații de succes între noi și clienții noștri. De ce nu ne oferim pur și simplu să cumpărăm 1C și să începem să lucrăm imediat? Pentru că nimic nu va funcționa așa. Aceasta a fost dovedit de mulți clienți.

Prin urmare, în munca noastră privind automatizarea 1C în orice întreprindere, începem cu comunicarea. Comunicare simplă obișnuită. Este important pentru noi să înțelegem ce dorește clientul să rezolve cu ajutorul aplicației 1C, ce nu i se potrivește în situația actuală la întreprinderea sa și ce procese are în general.

 

Apoi, analizăm ceea ce am auzit și ne gândim care program 1C îndeplinește cel mai bine cerințele.

După aceea, trecem la cel mai interesant: instalăm programul gratuit, facem îmbunătățiri și, desigur, efectuăm instruire. Trebuie să înțelegeți că procesul de învățare nu este mai puțin important decât orice alt proces.

De ce? Da, pentru că de abilitățile angajaților și de primii lor pași în noul program depinde păstrarea corectă în continuare a evidenței în baza de date.

 

Ei bine, atunci lansăm întregul sistem în exploatare comercială și îl susținem în viitor.

Tocmai acești pași simpli, dar importanți, transformă clienții noștri în cei fideli, care rămân cu noi mulți ani și cresc alături de noi!

Alătură-te și tu!