fbpx

Calificarea specialistilor

Квалификация сотрудников-важный аспект

Credem că dezvoltarea profesională este cheia profesionalismului specialiștilor noștri. De aceea, toți  noștri angajați noi sunt certificați pentru cunoașterea funcționalității tuturor produselor din familia 1C: Enterprise.

 

 

Un examen certificat de la compania 1C este o dovadă directă că consultantul înțelege produsul pentru care susține examenul, fie că este 1C: Contabilitate, 1C: Management comercial sau orice alt produs.

образец сертификата 1С: Профессионал

 

Angajații mai experimentați care și-au primit deja certificatele urmează cursuri avansate la seminarii locale pentru a fi la curent cu toate schimbările din legislație și pentru a vă oferi sfaturi competente.

 

Образец сертификата 1С: специалист

De asemenea, programatorii noștri sunt testați, dar pentru o cunoaștere mai profundă a mecanismelor 1C. Trecerea cu succes a examenului de certificare 1C indică faptul că programatorul este capabil să ofere asistență, să actualizeze și să perfecționeze produsele 1C la cel mai înalt nivel.

 

Toți consultanții și programatorii din stat sunt certificați și gata să vă susțină sistemul de contabilitate, prin urmare, avem încredere în calitatea serviciilor noastre, precum și în faptul că, cunoscându-ne, veți intra în rândurile fidelilor noștri Clienți.