fbpx

1C Gestiunea companiei | VIPASOFT

1C Managementul companiei este o soluție de management multifuncțională concepută pentru întreprinderile mici.

Managementul companiei este potrivit pentru companii cu comert cu ridicata si cu amanuntul, comert pe Internet, companii mici, producatoare, centre de servicii etc.

Cu ajutorul 1C: Managementul companiei, va deveni posibilă planificarea vânzărilor, volumul de muncă al personalului și resurselor, menținerea unui program de lucru și controlul acestuia, planificarea și expedierea bunurilor și materialelor.

Pret de la 3000 lei

Blocul CRM vă va permite să începeți să lucrați cu un client potențial primind o aplicație de la o varietate de canale de comunicare. Fiecare client va fi ghidat prin pâlnia de vânzări și va fi evaluat în funcție de sursele de atracție. În bloc s-au dezvoltat carduri de clienți, unde este vizibilă întreaga istorie a relațiilor. În bloc au fost dezvoltate plăci Kanban, ceea ce vă va permite să lucrați atât împreună, cât și separat la sarcini. Rezultatele vânzărilor pot fi evaluate de un manager în ceea ce privește canalele de vânzări, produse sau manageri

Blocul Vânzări automatizează diverse scheme de tranzacționare și opțiuni de plată, întocmește documentația primară necesară, vă permite să vedeți acordurile cu clientul, data planificată a expedierii, calculează profitabilitatea comenzii, realizează un echipament de reducere, îmbunătățiți productivitatea toți angajații și îmbunătățirea serviciului pentru clienți.

Documentele acestui bloc vor fixa procesul de aprovizionare conform diverselor scheme, ajută la ținerea unei evidențe detaliate a chitanței și a tuturor acțiunilor aferente, blocul analitic va afișa rapoarte detaliate privind analiza și planificarea achizițiilor. Detalierea unui anumit articol vă va permite să evaluați cu exactitate mișcarea mărfurilor și stocurilor. Blocul de achiziții vă permite, de asemenea, să rezervați stocuri pentru comenzile clienților.

Programul implementează capacitatea de a automatiza planificarea și furnizarea de servicii. Înregistrarea aplicațiilor este posibilă cu ajutorul comenzilor de lucru, care sunt ulterior utilizate pentru a evalua volumul de muncă al angajaților. Sistemul în sine poate emite facturi pentru servicii permanente și le poate trimite în vrac, precum și poate păstra evidența numerelor de serie și emite carduri de garanție. De la 1C:UK este convenabil să gestionați livrarea specificând diverse scenarii de livrare, precum și să calculați costul și costul total al livrării.

Produsul vă permite să efectuați producția, atât în ​​serie, cât și ostentativă. Documentele blocului vor ajuta, în fiecare etapă, la păstrarea înregistrărilor și la controlul proceselor și etapelor de producție, precum și la a vedea în detaliu modul în care întreprinderea funcționează în ansamblu. Programul va înregistra comenzile de producție, va lua în considerare costurile directe și indirecte, va precalcula costul real și va calcula costul în funcție de cantitate și timp.

Acest bloc va ajuta la evaluarea și gestionarea pe baza numerelor. Blocarea documentelor va ajuta la reflectarea și evaluarea volumului fluxului de numerar și la gestionarea plăților viitoare, datorită unui calendar convenabil. Rapoartele încorporate vă vor ajuta să înțelegeți valoarea veniturilor, cheltuielilor, vânzărilor, precum și să vedeți care direcție sau divizie aduce cele mai multe venituri. Pe baza acestor indicatori, puteți planifica cu ușurință furnizarea și cumpărarea de bunuri care aduc cel mai mare venit, puteți dezvolta proiecte și direcții care aduc partea leului din bani.

Deși acest produs nu ține evidența contabilă și fiscală, poate în continuare să înregistreze un angajat la muncă sau să creeze un document de concediere și, de asemenea, va putea ține evidența orelor de lucru. Mai mult, datorită documentelor disponibile, managerului îi va fi ușor să evalueze eficiența muncii fiecărui angajat în parte și remunerarea muncii sale, în funcție de volumul sarcinilor efectuate.