fbpx

Cum se creează o copie de arhivă a bazei de date 1C?

Cum se creează o copie de arhivă a bazei de date 1C?

Cum se creează o copie de arhivă a bazei de date 1C?

Backup-urile pot ajuta nu numai în cazul unui atac de virus, ci și în alte situații neplăcute. Imaginați-vă, în momentul actualizării, se stinge lumina, sau contabilul iese și ia baza de date cu el, sau poate au ales din greșeală operațiunea de repostare pentru perioadele anterioare… Credem că puteți continua lista cu multe altele situații însă, soluția este simpla.

O copie este creată ca arhivă într-un folder specificat de utilizator. Cea mai frecventă greșeală aici: crearea unei baze de date de așteptare pe unitatea 1C. Nu poți face asta!

Faceți întotdeauna copii de rezervă pe medii externe, întotdeauna! Și apoi, în cazul unei defecțiuni, concediere sau virus, veți avea întotdeauna un purtător magic care vă va ajuta în orice situație!

Deci, să începem să creăm o copie. Vă rugăm să rețineți că nu este necesar să utilizați configuratorul pentru această operațiune. Toți pașii se fac în modul utilizator, dar cu drepturi de „Administrator”:

  • În baza de date, accesați elementul de meniu „Administrare” – „Întreținere”
  • Selectați „Backup and Restore” și faceți clic pe elementul „backup”. (mic hack de viață: aici puteți configura backup-uri programate automate, specificând zilele și orele dorite pentru backup-uri.)
  • Alegeți calea în care dorim să salvăm copia. Aici trebuie să alegeți mediul extern. Numele va fi atribuit automat, indicând data la care a fost făcută copierea.
  • Așteaptă câteva minute. Baza noastră de date se va deschide din nou, cu un mesaj despre „backup reușit”.

Sperăm că această instrucțiune va ajuta la evitarea pierderilor neplăcute de date valoroase!

Puteți discuta sau pune o întrebare pe pagina noastră Vipasoft | Facebook sau sunând la (022) 444 201.