fbpx

1C în Cloud- afaceri la distanță de braț, oriunde v-ați afla!

1C în Cloud- afaceri la distanță de braț, oriunde v-ați afla!

1C în Cloud- afaceri la distanță de braț, oriunde v-ați afla!

Astăzi, în era tehnologiilor înalte de internet, nu ne mai putem imagina viața fără gadgeturi. Proprietarii de afaceri ajung în fiecare zi din ce în ce mai mulți la concluzia că compania ar trebui să fie cât mai mobilă. O afacere trebuie să fie capabilă să se reconstruiască rapid și să se mute pe Internet (bună ziua, pandemie), iar acest lucru se aplică tuturor aspectelor: angajați, serviciul clienți, instrumente de monitorizare și monitorizare în timp real pentru companie, contabilitate și finanțe. În aceste scopuri compania noastră oferă clienților săi un serviciu cloud – închiriere de produse 1C.

Tehnologiile cloud au o serie de avantaje clare pentru companiile de orice dimensiune și cu orice specific și vor ajuta

Astăzi, linia principală de produse 1C este prezentată în nori, ceea ce vă permite să vizualizați indicatorii de interes în orice moment al zilei.

De ce tehnologiile cloud:

  • Serviciul de închiriere elimină necesitatea achiziționării unui server, licențele și suportul tehnic al acestuia, nu trebuie să plătiți pentru serviciile unui administrator de sistem scump pentru a susține hardware și programe.
  • Pentru a vă conecta, aveți nevoie de un set minim de instrumente. Orice dispozitiv cu Internet și orice sistem de operare instalat. Este important ca, în acest caz, să nu fie nevoie să instalați software separat pe dispozitiv.
  • Închirierea 1C va elimina necesitatea achiziționării unui program, a încheia contracte anuale de servicii. Acum plătești doar chirie lunară.
  • Angajații responsabili nu mai trebuie să urmărească programul de actualizare și să plătească facturi suplimentare: cea mai recentă versiune a produsului este întotdeauna în cloud.
  • Serviciul este disponibil oricând, oriunde. Oriunde v-ați afla: la birou, acasă, în călătorii, puteți accesa oricând date în timp real. Angajații tăi pot fi departe unul de celălalt, dar în același timp lucrează cu aceleași date
  • În Cloud, aceleași versiuni de produs ca și în cutie. Aceasta înseamnă că nu trebuie să recalificați angajații sau să urmați cursuri suplimentare, care vă vor permite să începeți imediat munca.

Alegând închirierea 1C, puteți uita de operațiunile de rutină, concentrându-vă pe principalul lucru – creșterea profiturilor și creșterea companiei.

Preț de la 300 lei.

Sunați-ne la (022) 444 201, vă vom răspunde la toate întrebările!