fbpx

Contabilitatea mijloacelor fixe cu un singur clic!

Contabilitatea mijloacelor fixe cu un singur clic!

Contabilitatea mijloacelor fixe cu un singur clic!

În așteptarea apropierii termenelor de depunere a declarației anuale de impozit pe venit pentru persoane juridice (formular VEN12), problema calculării amortizarii mijloacelor fixe în scopuri fiscale prin noua metodă este deosebit de acută!

Vipasoft SRL are grijă de clienții săi și de timpul lor, așa că încearcă să automatizeze contabilitatea cât mai mult posibil. În acest scop a fost elaborat un bloc de contabilizare a mijloacelor fixe în scopuri fiscale: primire, cedare, valorificare a costurilor și calcul al amortizarii.

Datorită Catalogului de Mijloace Fixe adăugat (conform HG RM 941/2020), puteți determina cu ușurință durata de viață utilă a unui mijloc fix. Toate informațiile despre costul inițial, durata de viață și revizia sunt stocate pe cardul mijloacelor fixe într-o secțiune separată. Introducerea informațiilor despre mijlocul fix nu necesită mult timp, iar amortizarea se calculează cu un singur clic pe buton. Calculul amortizării mijloacelor fixe în scopuri fiscale și raportul sunt conforme cu cadrul legislativ (Decretul Guvernului RM 704/2019).

Sunați acum la (022) 444201 și faceți upgrade la 1C!